Valmista lisuke: kaada vähintään 1 litra vettä kattilaan ja kiehauta, laita pussi, jossa on sekoitus viljoja, vihanneksia, sieniä ja yrttejä, siihen, lisää suolaa ja kypsennä miedolla lämmöllä valmiiksi 20-25 minuuttia.
Ota pussi pois nostamalla sitä silmukasta haarukalla. Anna veden valua. Avaa pussi leikkaamalla se saksilla. Laita pussin sisältö lautaselle, sekoita. Halutessasi voit lisätä kasviöljyä tai voita.
Kun et voi käyttää sekuntiakaan, ei ole aikaa seistä hellan äärellä. Tässä tapauksessa TM "TERRA" tulee apuun. Monipuolinen valikoima pikakaurapuuroja auttaa monipuolistamaan aamiaisia, nauttimaan täyttävästä lounaasta ja herkullisesta illallisesta. Keltainen hernepuuro sianlihalla ansaitsee erityistä huomiota.